Udruga inovatora TVZ-a je ponovo prezentirala rad svojih članova. Dominik Gečević, stručni prvostupnik inženjer mehatronike, je inovacijom za svoj sustav beskontaktne regulacije sanitarne vode, na 4. Salonu inovacija u Bjelovaru 2016. osvojio 1.nagradu Salona.

Dominik Gečević, rođen u Zagrebu 05.11.1994., pohađao je osnovnu školu Mate Lovraka i srednju Tehničku školu Ruđera Boškovića na smjeru Tehničara za mehatroniku. Nakon položene državne mature upisao je TVZ (Tehničko veleučilište u Zagrebu) na stručnom studiju mehatronike. Tijekom obrazovanja radio je kao dizajner u programskom alatu AutoCAD. Nakon završetka stručnog studija mehatronike nastavlja studij na Specijalističkom studiju elektrotehnike, smjer Automatizacija. Upoznat je s programiranjem u programskim jezicima C/C++ i radom u sljedećim programima: AutoCAD, SolidWorks, EPLAN, CircuitMaker, MatLAB i FluidSim. Poznaje strukturu i pisanje programskog koda na PLC (engl. Programmable Logic Controller).

Čestitamo!

Slične objave