Zagrebačka molitvena zajednica “Srce Isusovo” organizirala je akciju iznenađenja za 120 djece iz Kistanja pored Šibenika povodom blagdana svetoga Nikole. Poklone za djecu možete donijeti večeras nakon molitve krunice na Kamenitim vratima, a ako ne stignete večeras, akcija traje do petka, 5. prosinca.

Dobro je poznato da se svako dijete posebno veseli blagdanu svetoga Nikole. Već dan prije blagdana brižno se čiste čizmice, a navečer ostavljaju na prozorskim daskama u nadi da će ujutro biti pune lijepih iznenađenja.

Međutim, brojne obitelji u Hrvatskoj žive od minimalnih novčanih sredstava pa često nemaju kako priskrbiti ni ono najosnovnije.

Više od stotinu djece iz Kistanja pored Šibenika živi u slabom i teškom imovinskom stanju. Poznato je da je Kistanje područje posebne državne skrbi. Mladi zagrepčani žele razveseliti djecu iz Kistanja, učenike od prvoga do četvrtog razreda osnovne škole prigodnim poklonima, igračkama i slatkišima i tako zajedno s njima proslaviti blagdan svetoga Nikole.

Pokloni za djecu skupljat će se večeras nakon molitve krunice na Kamenitim vratima, koja počinje u 20 sati. Svi koji se žele uključiti, ali ne stignu večeras na Kamenita vrata, mogu se javiti na Facebook u inbox Molitvene zajednice “Srce Isusovo” ili na broj mobitela: 091 5171 446.

Pustite kreativnosti na volju, uključite se i razveselimo zajedno naše najmlađe!