Poštovani,

Slobodan sam obratiti Vam se u ime Udruge Janjevo-Zagreb kako slijedi:
Udruga Janjevo-Zagreb osnovana je s ciljem zaštite i promicanja zajedničkih kulturnih, nacionalnih, prosvjetnih, socijalnih, znanstvenih te drugih interesa i ciljeva. Predstavljene projekte nije moguće realizirati bez podrške i angažmana svakog člana i prijatelja naše zajednice.

Čast i zadovoljstvo mi je najaviti održavanje 4. smotre literarnog, dramsko – scenskog, filmskog i fotografskog, glazbenog i plesnog stvaralaštva na janjevačkom govoru, s temom života janjevačke zajednice u Matici i izvan nje pod nazivom «Dani Janjevačke riječi».

Svrha održavanja navedenog projekta je očuvanje kulturne baštine, tradicije, govora i običaja Janjevačke zajednice.

Navedena smotra održat će se u Zagrebu, od 19 do 21. travnja 2013. godine. Na smotri sudjeluju djeca i mladež iz Janjeva, Kistanja i Zagreba.
Organizator 4. smotre «Dani Janjevačke riječi» je Udruga Janjevo-Zagreb i suorganizator smotre OŠ Marija Jurić Zagorka iz Zagreba. Za realizaciju predviđenih projekta i zacrtanih ciljeva Udruzi su potrebna nemala materijalna sredstva.

Slijedom navedenog, pozivam Vas da u okviru svojih mogućnosti donirate
4. smotru „Dani Janjevačke riječi“, kao i cjelokupni program “Udruge Janjevo-Zagreb” kojom bi Janjevačka zajednica danas i u buduće mogla sačuvati i njegovati svoje korijene.

Donaciju Udruzi Janjevo-Zagreb možete učiniti uplatom na žiro račun Udruge br. 2360000-1101553333 otvorenog kod Zagrebačke banke.

Unaprijed zahvalni!

PREDSJEDNIK
Josip Dodić i.g.

Povezano