Poštovani,

slobodan sam obratiti Vam se u ime Udruge Janjevo-Zagreb kako slijedi:

Udruga Janjevo-Zagreb osnovana je s ciljem zaštite i promicanja zajedničkih kulturnih, nacionalnih, prosvjetnih, socijalnih, znanstvenih te drugih interesa i ciljeva. Predstavljene projekte nije moguće realizirati bez podrške i angažmana svakog člana i prijatelja naše zajednice.

Čast i zadovoljstvo mi je najaviti održavanje 5. smotre literarnog, dramsko – scenskog, filmskog i fotografskog, glazbenog i plesnog stvaralaštva na janjevačkom govoru, s temom života janjevačke zajednice u Matici i izvan nje pod nazivom «Dani Janjevačke riječi».

Svrha održavanja navedenog projekta je očuvanje kulturne baštine, tradicije, govora i običaja Janjevačke zajednice.

Navedena smotra održat će se u Kistanju, od 4. do 6. travnja 2014.

Na smotri sudjeluju djeca i mladež iz Janjeva, Kistanja i Zagreba.

Organizator 5. smotre «Dani Janjevačke riječi» je Udruga Janjevo-Zagreb, a suorganizatori Smotre su Župa Prikazanja BDM i Udruga mladih „Atlas“ iz Kistanja. Za realizaciju predviđenih projekta i zacrtanih ciljeva Udruzi su potrebna nemala materijalna sredstva.

Slijedom navedenog, pozivam Vas da u okviru svojih mogućnosti donirate

5. Smotru „Dani Janjevačke riječi“, kao i cjelokupni program “Udruge Janjevo-Zagreb” kojom bi Janjevačka zajednica danas i u buduće mogla sačuvati i njegovati svoje korijene.

Donaciju Udruzi Janjevo-Zagreb možete provesti uplatom na žiro račun Udruge IBAN: HR9123600001101553333 otvorenog kod Zagrebačke banke.

Unaprijed zahvalni!

PREDSJEDNIK
Josip Ancić

Povezano