Poštovani,

Slobodan sam obratiti Vam se u ime Udruge Janjevo-Zagreb kako slijedi:
Udruga Janjevo-Zagreb osnovana je s ciljem zaštite i promicanja zajedničkih kulturnih, nacionalnih, prosvjetnih, socijalnih, znanstvenih te drugih interesa i ciljeva. Predstavljene projekte nije moguće realizirati bez podrške i angažmana svakog člana i prijatelja naše zajednice.

Ujedno mi je čast najaviti održavanje 3. smotre literarnog, dramsko-scenskog, filmskog i fotografskog, glazbenog i plesnog stvaralaštva na janjevačkom govoru, s temom života janjevačke zajednice u Matici i izvan nje pod nazivom „Dani Janjevačke riječi“. Svrha održavanja navedenog projekta je očuvanje kulturne baštine, tradicije, govora i običaja Janjevačke zajednice.

Navedena smotra održat će se u Janjevu, od 12. do 16. travnja 2012 godine.
Na smotri sudjeluju djeca i mladež iz Janjeva, Kistanja i Zagreba. organizator 3. smotre „Dani Janjevačke riječi“ je Udruga Janjevo-Zagreb, suorganizatori smotre su: Udruga sv. Nikola iz Janjeva i Župni ured Janjevo.
Za realizaciju predviđenih projekta i zacrtanih ciljeva Udruzi su potrebna nemala materijalna sredstva.

Slijedom navedenog, pozivam Vas da u okviru svojih mogućnosti donirate
3. smotru „Dani Janjevačke riječi“, kao i cjelokupni program UJ-Z s kojom bi Janjevačka zajednica danas i u buduće mogla sačuvati i njegovati svoje korijene.

Donaciju Udruzi Janjevo-Zagreb možete učiniti uplatom na žiro račun Udruge br. 2360000-1101553333 otvorenog kod Zagrebačke banke.

Unaprijed zahvalni! PREDSJEDNIK
Josip Dodić i.g.

Povezano